Vlasina – vaša stanica ka Bugarskoj ili Grčkoj

15.01.2022.

Vlasina – vaša stanica ka Bugarskoj ili Grčkoj

Da li ste ikada razmišljali da obogatite svoje godišnje odmore tako što ćete i sam put do omiljene destinacije i nazad pretvoriti u nezaboravne ekskurzije?

Vlasinski kraj može biti inspirativan za sve koji kreću put nekog od poznatih bugarskih ski centara ili su voljni isprobati alternativne puteve za različite delove Grčke. Napominjemo – ovakva putovanja su duža, ali neizmerno zanimljivija! Preporučujemo ga isključivo onima koji ne žure i žele da uživaju u prirodi vozeći se do svog odredišta na samom evropskom jugoistoku.

.

Ako odlučite da krenete ovim putem, najbolje je da se sa auto-puta E-75 kod Leskovca isključite za Vlasotince (6km), a onda od Vlasotinca do Vlasinskog jezera vozite još pedesetak kilometara putem koji je većim delom presvučen novim asfaltom.

Po dolasku na Vlasinu imaćete prilike da uživate u netaknutoj prirodi oko Vlasinskog jezera, u izuzetno prijatnoj klimi.

Vlasina je zbog svojih prirodnih odlika, netaknute prirode, dobre klime, plovećih ostrva jedinstvenih u svetu, proglašena je za predeo izuzetnih odlika. Uverite se i zašto – pa makar vam to bilo usput!

Instagram galerija

Partneri projekta