Domaćini Vlasine – vaši budući prijatelji

20.09.2021.

Domaćini Vlasine – vaši budući prijatelji

Zašto je Vlasina čista lepota? Domaćini ovog kraja, koji su vlasnici ugostiteljskih objekata i smeštajnih kapaciteta, prošli su kroz program osam sadržajnih radionica koje će im zasigurno pomoći da poboljšaju svoje poslovanje i obogate ponudu u svim aspektima – od samog kvaliteta, prilagođavanju “new age” turistima koji žele aktivan odmor, uz približavanje svih onih jedinstvenih stvari i prirodnih lepota koje Vlasina ima – onih koje ljude pozivaju da se vrate opet, iz godine u godinu, ali sa željom da u ovom hedonizmu uživaju i neki novi ljudi.

Srđan Filipović, vlasnik apartmana Čemernik, može da se pohvali svojim malim rajem na obodu bukove šume, na putu za vrh planine po kojoj njegov smeštaj nosi naziv. Pođite u šetnju i očekujte bajkovite stvari – borovnice, divlje maline, kupine, lekovito bilje, sve ono što jednom aktivnom odmoru daje prizvuk savršenstva!

Koliba “Hadži Đokić će vas osvojiti svojim autentičnim izgledom i sjajnom ponudom za celu porodicu! Dvorište domaćina Dobrice Đokića obiluje svim potrebnim sadržajima za idealan odmor, a ukoliko ste pasionirani ljubitelj ribolova, biciklizma ili šetnje u prirodi – napravite jedan korak i tu ste!

Ukoliko želite da uživate u specijalitetima domaće kuhinje, ali i predivnom pogledu na Vlasinsko jezero, restoran “Best” je mesto koje ne smete propustiti! Ne možemo da se odlučimo da li nas oduševljavaju enterijer, eksterijer ili sve ono što naprave majstori kuhinje ovog renomiranog objekta, uz toplu atmosferu srpskog juga. Čista desetka!

Vila “Boni” predstavlja jedan od retkih većih smeštajnih objekata u blizini samog jezera, budući da poseduje više od 40 ležajeva. Blizina jezera će vam približiti i sve ono najbolje što ovaj kraj krasi – kupanje u savršenom jezeru, dugim šetnjama i plodovima prirode. Domaćin Nikola Crnomarković vas željno iščekuje.

Jednostavno čista lepota. Vila “Mimi” ima četiri prostrana apartmana i inspirativnu terasu sa koje pogled pada na samo jezero, mali zatvoreni bazen – a nalazi se usred oaze čistog vazduha i vode.

Domaćin Miroslav Mihajlović izneo je samo mali deo onoga što vas očekuje na ovom mestu kome ćete se vraćati.

Vila “Panda” takođe poseduje sve ono neophodno za savršen aktivan odmor, ali i za uživanje u onim danima kada želite da odmarate u božanstvenom ambijentu i blizini Vlasinskog jezera koje otvara bezbroj mogućnosti!

Originalan koncept “Vlasinskih vrtova” opstaje već dvadeset godina baš zato što je nesvakidašnji, pored smeštaja koji nude, gljiva čaga i brezina voda predstavljaju autentične proizvode vlasnika – a naša preporuka je da ih obavezno probate, ali i da se prepustite savetu domaćice koji glasi “Nedostatak prirode leči se na Vlasini”.

Instagram galerija

Partneri projekta